Author Topic: HQSource  (Read 154 times)

kamlay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
HQSource
« on: April 20, 2020, 01:12:22 pm »
Question, what command can I use to change the current setting <HQSource>*</HQSource>?

Thanks

Jan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 586
Re: HQSource
« Reply #1 on: April 20, 2020, 03:54:44 pm »
Code: [Select]
set Sources.HQSource:"2"
Value accepted 1 to 18.

In future version the HTTP Query will be removed from the current place. Instead of that, it will be moved to Connection as one of the connection options.

kamlay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: HQSource
« Reply #2 on: April 20, 2020, 04:14:12 pm »
Thanks Jan.
I plan to use this feature for generating metadata txt file for Icecast internet streams.

kamlay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: HQSource
« Reply #3 on: April 20, 2020, 04:27:06 pm »

Value accepted 1 to 18.


Not from 0 to 17? If I use the value 1, then the real source is 2, and so on.

And whether you plan to remove the pira.cz line in the registered version?