Author Topic: Can't get in my Pira P132  (Read 26 times)

mrcutt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Can't get in my Pira P132
« on: August 05, 2022, 07:56:07 pm »
Hi....  I have lost the info to get into my Pira P-132!     It was setup but ethernet on my pc...  I now have a USB plug for it...want to add title & artist to my
setup....    BUT 1st ...I do I default the settings..what is the default user/Password and re-enter to setup again.

Thanks
Robert

Jan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 867
Re: Can't get in my Pira P132
« Reply #1 on: August 05, 2022, 08:17:52 pm »
You don't need to know old password if you're setting up the unit via USB port.

In the Device Setup you may set new password as well as all Ethernet (LAN) parameters.

Robert

  • Guest
Re: Can't get in my Pira P132
« Reply #2 on: August 06, 2022, 02:14:33 pm »
No....I set it up via ethernet cable....I will be adding a USB to do Artist/Titles one I can
get into the P-132

Jan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 867
Re: Can't get in my Pira P132
« Reply #3 on: August 06, 2022, 02:46:24 pm »
You cannot reset the website password via Ethernet without knowing the access port (in that case, the password protection would be irrelevant). Set up the unit via USB port, as mentioned in my previous post.

mrcutt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Can't get in my Pira P132
« Reply #4 on: Yesterday at 12:20:56 am »
How?       Magic 4 doesn't go into p132.  or I can't seem to get into it

Jan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 867
Re: Can't get in my Pira P132
« Reply #5 on: Yesterday at 08:52:17 am »
Unfortunately I'm not sure what you're actually doing. There's no password entry in case of local USB connection.

Please follow the pdf document 'P132 RDS Encoders - Communication Ports and Internet Functions' (p132com.pdf)
section '2.2.1 Establishing a First Communication'

https://pira.cz/rds/show.asp?art=p132